Instruktører beskrivelse

Vi har altid brug for frivillige i foreningen.
Brænder du inde med viden om eller har du kompetencer inden for gymnastik, dans, krop og bevægelse, som du kunne tænke dig at bidrage med i HGF Gymnastik, så kontakt formand Lis Brogaard på 29 99 23 18 eller mail lisbrogaard@hotmail.com

Vi tilbyder alle vore instruktører og hjælpeinstruktører deltagelse i inspirationskurser, så de har mulighed for at dygtiggøre sig og få ny inspiration til den daglige træning.
Samtidig forsøger vi at opbygge et sammenhold instruktørerne imellem med flere instruktørmøder og hyggearrangementer om året.

Instruktører
Hvis du har lyst til at give glæden ved gymnastik og det at bevæge sig videre til andre, så meld dig til at være en del af trænerstaben i HGF. Som instruktør skal du være den, der alene eller i samarbejder med andre planlægger træningen og være den, der får det til at forløbe planmæssigt.

Hjælpeinstruktører
En hjælpeinstruktør skal være en hjælp for instruktøren og skal lære af de aktiviteter instruktøren sætter i gang. Efterhånden vil hjælpeinstruktøren måske få nogle små opgaver som han/hun skal stå for til træningen – alt dette aftales indbyrdes mellem instruktør og hjælpeinstruktør.

UNG HJÆLPEINSTRUKTØR
I HGF Gymnastik kan du blive hjælpeinstruktør fra 7. kl. og opefter. Alle hjælpeinstruktører mellem 7. og 10. kl. bliver tilbudt et hjælpeinstruktørkursus for at blive klædt på til opgaven og for at møde jævnaldrende hjælpeinstruktører.

VOKSEN HJÆLPEINSTRUKTØR
Alle kan blive hjælpeinstruktør – også forældre! – Som voksen hjælpeinstruktør vil der ofte blive tilbudt et hjælpeinstruktørkursus eller evt. et inspirationskursus inden for spring, rytme eller noget helt tredje alt afhængig af hvilke interesser man har.
Som hjælpende forælder vil du mest fungere som ”praktisk hjælp” fx med opstilling af redskabsbaner, hjælpe med lege, oprydning efter træning, give en ekstra hånd til de børn, som måske endnu ikke er helt trygge ved at gå til gymnastik osv.

Spire
I HGF Gymnastik tilbyder vi børn fra 5. – 6. kl. at blive “spire” i foreningen. En “spire” vil typisk være en person, der på sigt kunne tænke sig at blive hjælpeinstruktør og instruktør i foreningen.
Udgangspunktet vil være at “spiren” deltager i eventuelle planlægningsmøder og i den daglige træning, men at “spiren” derudover ikke står med noget ansvar for hverken hold eller gymnaster. Spirerne må selv bestemme, om de vil deltage i ledermøder og lederhyggearrangementer.

Hvis du tænker, at det er noget for dig, så kontakt Lis Brogaard på 29 99 23 18 eller på mail lisbrogaard@hotmail.com for nærmere info.