Yoga/Power Pilates

Yoga med Karina Christensen

Her er holdet, som er tænkt for både mænd og kvinder, som har lyst til at prøve et mix af Hatha Yoga og Power Pilates. I sommer halvåret mødes vi udendørs hver lørdag kl. 9.00. Om vi træner yoga eller power pilates afhænger af vejret. Ved godt vejr er der yoga på programmet, er det køligt arbejder vi os til varmen med power pilates.

Yoga for alle. Velkommen til en fælles god start på dagen. Skønne stræk, balance og hvile. Vi laver både blide og kraftfulde øvelser og stifter også bekendskab med mere moderne sansebaseret yoga. Alle kan være med.Kendskab til yoga er ingen forudsætning. Alle lektioner giver basis for at sætte tankerne på stand-by og afsluttes med en guidet afspænding.

Power pilates. Power træningsprogram, der tager det bedste ud af pilates og smelter det sammen med styrketræning, højintensiv cardio og modstands baserede øvelser. Det bliver sjovt, frisk og alvorligt udfordrende- pefekt til alle, der elsker pilates, men som ønsker at intensivere deres træning på en helt ny måde. Gør dig klar til at svede, forme og glide dig hen til en stærkere dig, Ton dine muskler. Øg din udholdenhed.

  • Hav varmt tøj på..hellere for meget end for lidt
  • Medbring egen måtte
  • Er vejret dårligt – aflyser vi
  • Sørg for at du er medlem af Facebook gruppen “Yoga det blå rum v/Fuglsang Sø” – alle informationer og evt. aflysninger m.m. kommer på gruppen
Tid: lørdage kl. 9:00-10:00

Der var desværre for få tilmeldte til holdet – vi prøver igen til foråret
Sted: Det Blå Rum v. Fuglsang Sø
Opstart: Lørdag d. 7. august 2021.
Kontingent: 175,- for 8 gange frem til og med 25. september
Instruktør:
Karina Christensen
Tlf.: 4160 9494

Her kan betales med: