Frivillig hos HGF

Bliv instruktør i HGF

Vi har altid brug for frivillige

HGF tilbyder alle instruktører og hjælpeinstruktører at deltage i inspirationskurser, så de har mulighed for at dygtiggøre sig og få ny inspiration til den daglige træning.
Samtidig forsøger vi at opbygge et sammenhold instruktørerne imellem med flere instruktørmøder og hyggearrangementer i løbet af året.

Instruktører

Hvis du har lyst til at give glæden ved gymnastik og det at bevæge sig videre til andre, så meld dig til at være en del af instruktørstaben i HGF. Som instruktør skal du være den, der alene eller i samarbejde med andre planlægger træningen og være den, der får det til at forløbe planmæssigt.

Hjælpeinstruktører

En hjælpeinstruktør skal være en støtte og hjælp til instruktøren og skal lære af de aktiviteter instruktøren sætter i gang. Efterhånden vil hjælpeinstruktøren  få  små opgaver, som han/hun skal stå for til træningen – alt dette aftales indbyrdes mellem instruktør og hjælpeinstruktør.

Ung hjælpeinstruktør

I HGF Gymnastik kan du blive hjælpeinstruktør fra 7. kl. og opefter. Alle hjælpeinstruktører mellem 7. og 10. kl. bliver tilbudt et hjælpeinstruktørkursus for at blive klædt på til opgaven og for at møde jævnaldrende hjælpeinstruktører.

Voksen hjælpeinstruktør

Alle kan blive hjælpeinstruktør – også forældre!
Som voksen hjælpeinstruktør vil der ofte blive tilbudt et hjælpeinstruktørkursus eller evt. et inspirationskursus inden for spring, rytme eller noget helt tredje alt afhængig af, hvilke interesser, man har.
Som hjælpende forælder vil du mest fungere som “praktisk hjælp”, fx. med opstilling af redskabsbaner, hjælpe med lege, oprydning efter træningen, give en ekstra hånd til de børn, som måske endnu ikke er helt trygge ved at gå til gymnastik, osv.

Spire

I HGF Gymnastik tilbyder vi børn fra 5. – 8. kl. at blive “spire” i foreningen. En spire vil typisk være en person, der på sigt kunne tænke sig at blive hjælpeinstruktør og/eller instruktør i foreningen.
Udgangspunktet vil være at spiren deltager i eventuelle planlægningsmøder og i den daglige træning, men at spiren ikke står med noget ansvar for hverken hold eller gymnaster.
Spirerne må selv bestemme, om de ønsker at deltage i ledermøder og lederhyggearragementer.

Noget for dig?

Hvis du tænker, at det kunne være noget for dig eller brænder du inde med viden om eller har kompetencer inden for gymnastik, dans, krop og bevægelse, som du kunne tænke dig at bidrage med i HGF Gymnastik, så tøv ikke med at tage kontakt til formand Lis Brogaard på tlf. 29 99 23 18 eller på mail lisbrogaard@hotmail.com og få en snak om mulighederne for at bringe netop dine idéer i spil.

instruktor

Det siger de om at være frivillig i HGF...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
TRANSLATE »